Doi bulgari, prinşi în Giurgiu în timp ce încercau să intre în România cu teste COVID-19 false

Doi cetăţeni bulgari cu vârste de 27 şi 44 de ani au fost prinşi de poliţiştii de frontieră giurgiuveni când încercau să intre în România cu teste COVID-19 false.

107 afișări
Imaginea articolului Doi bulgari, prinşi în Giurgiu în timp ce încercau să intre în România cu teste COVID-19 false

Ce au declarat cei doi

Noaptea trecută, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu Rutier s-au prezentat pe sensul de intrare doi cetăţeni bulgari, în vârstă de 27, respectiv 44 de ani, care aveau teste PCR cu rezultate negative pentru detecţia infecţiei cu virusul SARS-COV-2.

Poliţiştii de frontieră au constatat că testele erau false.

Cei doi cetăţeni bulgari le-au declarat poliţiştilor de frontieră că au cumpărat testele PCR negative de la un cetăţean bulgar, plătind 50 de euro fiecare, deoarece intenţionau să călătorească timp de câteva zile pe teritoriul României.

Conform protocolului româno-bulgar privind controlul comun la trecerea frontierei, bulgarii au fost preluaţi de către autorităţile bulgare pentru continuarea cercetărilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici