Doi ciobani au fost loviţi de trăsnet în Munţii Călimani. Unul dintre ei a murit

Doi ciobani au fost loviţi de trăsnet, joi seara, în Munţii Călimani, în zona Frumuşica, la o altitudine de peste 1.500 de metri, unul dintre ei fiind declarat decedat de forţele de intervenţie.

201 afișări
Imaginea articolului Doi ciobani au fost loviţi de trăsnet în Munţii Călimani. Unul dintre ei a murit

Doi ciobani au fost loviţi de trăsnet în Munţii Călimani. Unul dintre ei a murit

Două echipaje de la Salvamont Vatra Dornei şi de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Suceava intervin, joi seara, în zona Izvorului Buciniş, la o stână, unde doi ciobani au fost loviţi de trăsnet.

„Ne deplasăm cu două echipaje de la Salvamont Vatra Dornei, alături de noi sunt şi cei de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă. Una dintre persoane este decedată, cea de-a doua are arsuri", a declarat Petru Ariciuc, şeful Salvamont Vatra Dornei.

Potrivit salvamontiştilor, persoana care a murit a fost preluată şi transportată la baza muntelui pentru a fi predată către Serviciul de Medicină Legală.

Incidentul a avut loc la aproximativ 1.500 metri altitudine, în zona Frumuşica, Izvorul Buciniş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici