Doi copii care mergeau la şcoală, RĂNIŢI grav de o maşină care a derapat - FOTO

Doi copii care mergeau pe marginea drumului spre şcoală sunt în stare gravă, după ce au fost răniţi, marţi dimineaţa, de o maşină care a derapat şi s-a răsturnat pe DN 1A, în Măneciu, judeţul Prahova. Unul dintre copii este în comă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1211 afișări
Imaginea articolului Doi copii care mergeau la şcoală, RĂNIŢI grav de o maşină care a derapat - FOTO

Doi copii care mergeau la şcoală, RĂNIŢI grav de o maşină care a derapat

Potrivit Poliţiei Prahova accidentul s-a petrecut pe DN1A, în Măneciu, unde un autoturism a derapat, a lovit doi copii care mergeau pe marginea străzii, spre şcoală. Din impact, maşina a lovit, apoi, un cap de pod.

“Din primele cercetări se pare că cei doi copii se aflau pe partea carosabilă, pe margine. Şoferul a încercat să-i evite şi-a pierdut controlul volanului”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Prahova, Raluca Brezeanu.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, a declarat că autoturismul este răsturnat, în maşină fiind o femeie şi copilul său de un an. Toate cele patru persoane implicate au fost transportate la spital, unul dintre cei doi copii pietoni fiind în comă.

“În autoturism erau un adult şi un copil de 1 an. Ceilalţi doi copii erau pietoni, unul de 9 ani şi 10 ani şi unul de 11 ani. Cel de 11 ani este inconştient, în comă”, a declarat Vasiloae.

Potrivit reprezentatului ISU, copiii care mergeau pe marginea drumului se îndreptau către şcoală.

La ora transmiterii acestei ştiri, traficul pe DN 1A, în Măneciu, este blocat pentru cercetări.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici