Doi copii din Azuga au căzut într-un râu după ce tatăl a pierdut controlul unui ATV

  • Accident grav pe munte în zona Azuga. Doi copii au căzut într-un râu după ce tatăl lor a pierdut controlul unui ATV.
  • Toţi au ajuns la spital cu traumatisme şi în şoc hipotermic.
686 afișări
Imaginea articolului Doi copii din Azuga au căzut într-un râu după ce tatăl a pierdut controlul unui ATV

Doi copii din Azuga au căzut într-un râu după ce tatăl lor a pierdut controlul unui ATV

Accidentul s-a produs în apropiere de Azuga, în timp ce un bărbat îşi plimba copiii cu un ATV. 

Acesta a pierdut controlul vehiculului şi a căzut într-un râu. Cei trei au fost salvaţi de salvamontişti şi apoi au fost transportaţi cu salvarea la spital.

„Intervenţie a salvatorilor montani pe Valea Azugii. Un adult, aflat pe un ATV împreună cu copiii săi, în vârstă de 6 si 9 ani, a pierdut controlul căzând în pârâul Azuga. Tatăl a suferit un traumatism cranio-cerebral si un traumatism toracic. Copiii cu multiple traumatisme şi în şoc hipotermic. Le-au fost acordate îngrijiri medicale la faţa locului, apoi au fost transportaţi la Baza Salvamont Azuga, de unde au fost preluaţi de trei ambulanţe şi duşi la spital”, au povestit reprezentanţii Salvamont Prahova.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici