Doi copii şi doi adulţi au ajuns la spital, intoxicaţi cu monoxid de carbon în locuinţa lor din Săcele, Braşov

​Doi copii şi doi adulţi au ajuns, în noaptea de sîmbătă spre duminică, la spital, după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon în locuinţa lor din Săcele, judeţul Braşov.

70 afișări
Imaginea articolului Doi copii şi doi adulţi au ajuns la spital, intoxicaţi cu monoxid de carbon în locuinţa lor din Săcele, Braşov

Doi copii şi doi adulţi au ajuns la spital, intoxicaţi cu monoxid de carbon în locuinţa lor din Săcele, Braşov

ISU Braşov a fost solicitat să intervină, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la o locuinţă din Săcele, judeţul Braşov, unde o familie s-a intoxicat cu monoxid de carbon.

Doi copii de 3 şi 6 ani şi părinţii lor au fost transportaţi la spital.

”În apartament se simte miros de gaz, cel mai probabil o defecţiune a instalaţiei”, a declarat Luiza Dănilă, reprezentant al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Braşov.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici