Doi elevi de gimnaziu, filmaţi în timp ce faceau sex oral (Video)

Poliţia şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Galaţi au declanşat anchete în cazul a doi elevi ai unei şcoli din Tecuci, unul în clasa a VI-a, iar celălalt în clasa a VIII-a, care au fost filmaţi de către colegi în timp ce făceau sex oral în toaleta unităţii de învăţământ.

3217 afișări
Imaginea articolului Doi elevi de gimnaziu, filmaţi în timp ce faceau sex oral (Video)

Doi elevi de gimnaziu, filmaţi în timp ce faceau sex oral (Video)

Filmuleţul de câteva secunde în care apar cei doi elevi ai Şcolii Generale nr. 6 din Tecuci - un băiat de clasa a VIII-a şi o fată de clasa a VI-a -, care fac sex oral, a fost postat pe Internet.

"Sunt şocat de lucrurile pe care le-am văzut şi le-am auzit. Nu sunt lucruri normale, nu sunt lucruri fireşti care să se întâmple într-o şcoală. Am cerut conducerii Şcolii nr. 6 din Tecuci să înceapă o anchetă şi am dispus trimiterea unei echipe de psihologi acolo pentru a vedea exact cum a fost posibil să se ajungă aici. Ştim că au existat probleme de comportament şi în ceea ce îl priveşte pe băiat, care fusese mutat disciplinar în această şcoală şi în ceea ce o priveşte pe fată", a declarat, miercuri, Vasile Ciuchină, inspectorul general al ISJ Galaţi.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Galaţi s-au autosesizat şi au început cercetări în acest caz.

"După postarea filmului pe Internet, Poliţia s-a autosesizat şi a început o anchetă. Pentru că este vorba despre minori şi pentru că filmul a fost publicat, vorbim despre infracţiunea de pornografie infantilă, cazul va fi cercetată de către Biroul de Combatere a Crimei Organizate", a spus Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Galaţi.

Video stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici