Doi elevi olimpici în stare gravă: băiatul şi-a înjunghiat fosta iubită

O fată în vârstă de 18 ani, de la un liceu din Drobeta Turnu Severin, este în stare gravă, după ce a fost înjunghiată de fostul iubit, cu un an mai mic decât ea. Amândoi sunt elevi olimpici. După comiterea faptei, băiatul în vârstă de 17 ani a încercat să se sinucidă.

571 afișări
Imaginea articolului Doi elevi olimpici în stare gravă: băiatul şi-a înjunghiat fosta iubită

Doi elevi olimpici în stare gravă: băiatul şi-a înjunghiat fosta iubită

Fata a ieşit de la liceu vineri, la ora 11.10, însă băiatul a plecat mai devreme şi a aşteptat-o.

Cei doi elevi s-au certat în faţa Colegiului Naţional Traian din Drobeta Turnu Severin şi, la un moment dat, băiatul a devenit agresiv, a scos un cuţit şi a înjunghiat-o pe fată.

Reacţia trecătorilor a împiedicat o tragedie de proporţii. Oamenii au reuşit să o scoată pe fată din mâinile agresorului şi a fost dusă rapid la spital, în stare gravă, înjunghiată în zona gâtului şi toracelui.

Imediat după producerea faptei, atacatorul a încercat să se sinucidă, reuşind să îşi producă răni grave. Şi el a fost dus la spital în stare gravă, iar apoi a fost transferat la un spital din Craiova.

Cei doi tineri sunt elevi cu rezultate foarte bune la învăţătură - fata este olimpică naţională, iar băiatul a obţinut mai multe premii la olimpiade naţionale.

Potrivit actualmehedinţi.ro, cei doi au fost iubiţi, însă tânăra a decis să pună capăt relaţiei. Decizia nu a fost acceptată de băiat, care şi-a atacat fosta iubită la ieşirea din liceu.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Mehedinţi, pentru cercetări.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici