Doi fraţi în stare critică după ce au fost scoşi dintr-un canal de irigaţii

Doi fraţi, unul de 14 ani şi altul de 9 ani, sunt în stare critică, medicii încercând să îi resusciteze, după ce s-au înecat, duminică, într-un canal de irigaţii din comuna Baba Ana, judeţul Prahova, unde se scăldau, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Urmărește
426 afișări
Imaginea articolului Doi fraţi în stare critică după ce au fost scoşi dintr-un canal de irigaţii

Doi fraţi în stare critică după ce au fost scoşi dintr-un canal de irigaţii

Purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că pompierii prahoveni au scos doi copii care s-au înecat într-un canal de irigaţii din comuna Baba Ana, satul Conduratu.

„Unul dintre copii, un băiat de 14 ani a fost scos, este în stop cardiorespirator şi se execută manevre de resuscitare. A fost găsit şi cel de-al doilea băiat în vârstă de 9 ani, tot în stop cardio respirator”, a declarat Vasiloae.

Cei care au sunat la 112 pentru a cere ajutor sunt chiar părinţii celor doi copii.

La locul evenimentului intervin şi echipaje ale ambulanţei.

Taguri:
canal,
frate,
înec

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici