Doi gemeni despărţiţi la naştere s-au cunoscut întâmplător în autobuzul care-i ducea la şcoală

  • Mario şi Carlo, născuţi la Bari, Italia, în 1963, au fost separaţi la naştere şi adoptaţi de două familii diferite.
  • 13 ani mai târziu, cei doi s-au regăsit din pură întâmplare în autobuzul spre şcoală, descoperind că sunt gemeni.
  • Astăzi, când au 60 de ani, încă îşi caută mama.
950 afișări
Imaginea articolului Doi gemeni despărţiţi la naştere s-au cunoscut întâmplător în autobuzul care-i ducea la şcoală

Doi gemeni despărţiţi la naştere s-au cunoscut întâmplător în autobuzul care-i ducea la şcoală

În 1976, Mario lua autobuzul către şcoală în fiecare dimineaţă, în timp ce Carlo aştepta acelaşi autobuz într-o altă staţie, la 10 kilometri distanţă.

Cei doi, fără să ştie de legătura de sânge care îi uneşte, au devenit din ce în ce mai apropiaţi, până în ziua în care au descoperit că sunt fraţi.

„Când tatăl meu l-a văzut pe Carlo la noi acasă a înţeles totul”, a declarat Mario pentru Telebari. „Când mama adoptivă a lui Carlo a murit, familia mea l-a invitat la masă. Acolo ne-au spus adevărul: sunteţi gemeni, fii ai aceleiaşi femei. V-au separat în leagăn”.

După reuniunea neaşteptată, Mario şi Carlo au încercat să-şi refacă istoria. Pare că mama lor biologică era o fată nobilă care a plătit pentru a şterge urmele naşterii.

„Astăzi, ca tată a doi copii şi bunic, aş vrea să o îmbrăţişez şi să găsesc răspunsuri", spune Mario, care a lansat şi un apel pe reţelele de socializare pentru a o găsi pe femeia care le-a dat naştere lui şi fratelui său Carlo.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici