Doi indivizi sunt cercetaţi pentru ultraj după ce au aruncat cu obiecte în poliţişti

Doi indivizi, dintre care unul minor, din Vulcan, sunt cercetaţi penal pentru ultraj, după ce i-au ameninţat pe poliţişti şi au aruncat în ei cu obiecte contondente, transmite IPJ Hunedoara.

371 afișări
Imaginea articolului Doi indivizi sunt cercetaţi pentru ultraj după ce au aruncat cu obiecte în poliţişti

„Duminică, la ora 17:40, un echipaj de poliţie din cadrul Poliţiei Municipiului Vulcan, în timp ce efectua verificări pe strada Valea Ungurului din municipiul Vulcan în urma unei solicitări din partea unui cetăţean, a fost ameninţaţi cu acte de violenţă, totodată fiind aruncate obiecte contondente asupra lor de către un bărbat în vârstă de 49 şi respectiv un minor în vârstă de 17 ani”, spune purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, Carla Strujan.

Poliţiştii au deschis un dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj.

Cercetările sunt continuate de către Parchetul de lângă Judecătoria Petroşani.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici