Doi morţi în urma unui accident pe A1 - VIDEO

Circulaţia pe Autostrada Bucureşti-Piteşti, a fost blocată pentru aproximativ 30 de minute, marţi dimineaţă, la kilometrul 77 al sensului spre Piteşti, din cauza unui accident în urma căruia două persoane au murit, iar alte patru au fost rănite.

311 afișări
Imaginea articolului Doi morţi în urma unui accident pe A1 - VIDEO

Doi morţi în urma unui accident pe A1 (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Rutiere A 1, şoferul, Ion Ianculescu, de 64 de ani, a pătruns cu autoturismul Dacia pe contrasens, cel mai probabil din greşeală, iar maşina acestuia s-a ciocnit cu au alt autovehicul, care circula regulamentar.

În urma accidentului, bărbatul de 64 de ani şi pasagerul din dreapta sa, o femeie în vârstă de 63 de ani, au murit pe loc. De asemenea, alte patru persoane, aflate în cele două autoturisme implicate în accident, au fost rănite. Răniţii se află la Spitalul Orăşenesc din Găeşti şi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti, fiind în afara oricărui pericol, potrivit medicilor.

"Urmează să stabilim la ce kilometru a intrat şoferul pe Autostrada Bucureşti-Piteşti, circulând pe contrasens, iar primele cercetări arată că nu este vorba despre teribilism, ci despre o greşeală", a declarat comisar şef Emil Buican, şeful Poliţiei Rutiere A 1.

Video Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici