Doi morţi şi patru răniţi după ce două maşini au intrat într-un copac căzut pe şosea

Două persoane au murit, iar alte patru au fost rănite, miercuri seară, pe DN 21, după ce cele două maşini în care se aflau s-au lovit de un copac căzut pe şosea, la ieşirea din localitatea ialomiţeană Iazu, iar poliţiştii afirmă că arborele fusese tăiat de mai mulţi localnici veniţi la furat.

656 afișări
Imaginea articolului Doi morţi şi patru răniţi după ce două maşini au intrat într-un copac căzut pe şosea

Doi morţi şi patru răniţi după ce două maşini au intrat într-un copac căzut pe şosea (Imagine: Octav Ganea/Mediafax foto)

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Ialomiţa, primele cercetări arată că plopul, cu un diametru între 50 şi 80 de centimetri şi înalt de aproximativ 8 - 9 metri, a fost tăiat de mai mulţi localnici veniţi la furat cu o căruţă, care au plecat de la faţa locului, ulterior copacul prăbuşindu-se în mijlocul şoselei.

La scurt timp, un autoturism Volskswagen Passat care circula dinspre Slobozia spre Brăila s-a izbit de arbore, acroşând şi un autoturism Daewoo Matiz. Ulterior, un autoturism Daewoo Tico, care circula dinspre Brăila spre Slobozia, a intrat de asemenea în copacul căzut de-a latul şoselei.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Ialomiţa, inspector Andreea Loghin, a declarat că în urma accidentului şi-au pierdut viaţa un bărbat şi o femeie care se aflau în autoturismul Volskswagen Passat.

De asemenea, au fost rănite patru persoane - două tot din autoturismul Volskswagen, iar celelalte două din autoturismul Tico.

La faţa locului au ajuns mai multe echipaje ale pompierilor militari, de descarcerare, SMURD şi salvări ale Serviciului de Ambulanţă Ialomiţa, care au scos victimele din maşini, cei patru răniţi fiind transportaţi la Spitalul de Urgenţă Slobozia.

"Am transportat la spital patru răniţi, între care o femeie care este în comă, intubată, şi care va fi trimisă la un spital din Capitală. Ceilalţi trei răniţi sunt în stare stabilă, în afara oricărui pericol, şi vor rămâne sub supraveghere la spitalul din Slobozia", a declarat managerul Serviciului de Ambulanţă Ialomiţa, Radu Paros.

În urma accidentului traficul în zonă a fost blocat timp de aproximativ două ore, iar în acest interval copacul a fost îndepărtat de pe carosabil, Poliţia căutându-i pe localnicii care l-au tăiat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici