Doi morţi şi un rănit într-un accident în Bucureşti

Doi tineri au murit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, într-un accident rutier, după ce un altul, care conducea băut un Volkswagen Golf, a intrat într-o intersecţie la culoarea roşie a semaforului, lovind autoturismul în care se aflau victimele.

165 afișări
Imaginea articolului Doi morţi şi un rănit într-un accident în Bucureşti

Doi morţi şi un rănit într-un accident în Bucureşti (Imagine: stirileprotv.ro)

Din impact, un tânăr de aproximativ 25-30 ani, îmbrăcat în haine sport, a fost proiectat pe partea carosabilă, decedând. De asemenea, un alt tânăr de aproximativ 20-25 ani, îmbrăcat în haine sport, a fost găsit pe trotuar decedat, în timp ce un altul de aproximativ aceeaşi vârstă, îmbrăcat sport, a fost internat în spital.

Poliţia Capitalei informează că, în jurul orei 1.00, Alexandru R. (20 de ani) din Bucureşti, a condus un autoturism marca VW Golf, pe Calea Griviţei dinspre Podul Grant către B-dul. Ion Mihalache. Când a ajuns la intersecţie cu strada Clăbucet, el a intrat în intersecţie la culoarea roşie a semaforului electric, acroşând un autoturism marca Skoda condus pe strada Clăbucet dinspre B-dul. Ion Mihalache, de către un tânăr a cărui identitate nu a putut fi stabilită.

Accidentul s-a soldat cu avarierea celor două vehicule, dar şi a altor două autoturisme care se aflau parcate, precum şi cu decesul a doi tineri, rănirea gravă a unei persoane şi rănirea uşoară a alteia.

În urma investigaţiilor, poliţiştii au stabilit că cele trei victime s-au aflat în autoturismul marca Skoda.

În maşina VW se afla şi Cosmin Z., în vârstă de 21 de ani, care a fost uşor rănit, el nefiind internat în spital.

Conducătorul auto Alexandru R. a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând că avea o concentraţie alcoolică de 0,28 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate probelor biologice.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici