Doi muncitori, spitalizaţi după ce au căzut de pe o schelă, la Crevedia - VIDEO

Doi muncitori care lucrau la reabilitarea clădirii fostei fabrici de nutreţuri combinate de la Crevedia au fost răniţi, marţi, după ce au căzut de pe o schelă, de la o înălţime de aproximativ 14 metri, unul dintre ei ajungând într-o groapă adâncă de câţiva metri.

62 afișări
Imaginea articolului Doi muncitori, spitalizaţi după ce au căzut de pe o schelă, la Crevedia - VIDEO

Doi muncitori, spitalizaţi după ce au căzut de pe o schelă, la Crevedia (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Pe schela respectivă se aflau trei muncitori, unul dintre ei reuşind să se prindă de cadrul metalic.

Potrivit şefului Poliţiei Tărtăşeşti, comisar Alexandru Vulpe, ceilalţi doi muncitori au căzut de la o înălţime de aproximativ 14 metri, unul dintre ei ajungând într-o groapă adâncă de trei metri, aflată lângă clădire.

La faţa locului au sosit echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Ilfov şi ale Detaşamentului de pompieri Buftea, iar muncitorul căzut în groapă a fost scos de către pompieri.

Cei doi răniţi au fost transportaţi cu ambulanţele la spitale din Capitală.

Unul dintre muncitori a fost dus la Spitalul Universitar Bucureşti, iar cel de-al doilea la Spitalul Elias. Potrivit managerului Serviciului de Ambulanţă Bucureşti, Alis Grasu, victimele sunt în stare stabilă, urmând să fie supuse unor investigaţii medicale.

Muncitorii sunt angajaţi ai unei firme de construcţii din Bacău, contractată de actualul proprietar al clădirii fabricii de nutreţuri, pentru reablitarea imobilului.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Răcari şi reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă au declanşat cercetări în acest caz.

Video Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici