Doi pacienţi internaţi în Italia după explozia de la Crevedia revin acasă

Doi pacienţi care au fost duşi în Italia pentru a primi tratament după explozia de la staţia GPL din Crevedia revin acasă şi vor fi internaţi la Timişoara pentru continuarea tratamentului.

159 afișări
Imaginea articolului Doi pacienţi internaţi în Italia după explozia de la Crevedia revin acasă

Potrivit unui bilanţt transmis luni de Ministerul Sănătăţii, cei doi pacienţi respiră spontan, evoluţia clinică este favorabilă şi au fost externaţi din spitalul din Italia luni de dimineaţa.

În momentul când vor ajunge pe teritoriul României vor fi internaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă „Pius Brînzeu” Timişoara, pentru ccontinuarea tratamentului şi efectuarea procedurilor de recuperare.

Din cei 58 de pacienţi răniţi după explozia de la Crevedia, au fost externaţi 50. Dintre ei, 41 au fost internaţi în spitale din România şi 9 din spitale din străinătate.

Şase persoane rănite după explozia de la Crevedia au murit, ultimul fiind un pacient trasnferat la Lubeck, Germania, unde a murit în 30 septembrie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici