Doi ploieşteni, reţinuţi pentru trafic de droguri, tentativă de omor şi deţinere ilegală de armă

Doi ploieşteni au fost reţinuţi pentru trafic de droguri, tentativă de omor şi deţinere ilegală de armă, poliţiştii descoperindu-i pe cei doi în urma unui scandal care a avut loc între traficanţi şi rudele consumatorilor într-un cartier din Ploieşti şi în timpul căruia s-au tras focuri de armă.

73 afișări
Imaginea articolului Doi ploieşteni, reţinuţi pentru trafic de droguri, tentativă de omor şi deţinere ilegală de armă

Doi ploieşteni, reţinuţi pentru trafic de droguri, tentativă de omor şi deţinere ilegală de armă (Imagine: Tibi Bologh / Mediafax Foto)

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova, poliţiştii de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate şi procurorii DIICOT Ploieşti au reţinut şi cer arestarea preventivă a doi ploieşteni cu vârste de 30, respectiv 32 de ani, acuzaţi de trafic de droguri de risc, respectiv canabis, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Cei doi ploieşteni sunt acuzaţi că au vândut droguri mai multor consumatori din Ploieşti.

Aceştia au fost implicaţi într-un scandal produs marţi seară în zona "Complexul mic" din cartierul de nord al Ploieştiului, scandal în care au fost implicate şi rude ale unora dintre cei care cumpărat droguri de la cei doi bărbaţi.

În timpul scandalului, bărbatul de 30 de ani, considerat liderul grupării, a scos un pistol pe care îl deţinea ilegal, a tras mai multe focuri de armă, după care a fugit. El a fost depistat miercuri şi dus la sediul DIICOT pentru audieri.

Potrivit anchetatorilor, în acelaşi dosar au fost audiate alte 15 persoane.

Cei doi bărbaţi sunt acuzaţi de trafic de droguri de risc, deţinere de droguri pentru consum, tentativă la omor calificat, deţinerea unei arme letale fără drept şi uz de armă fără drept.

Tribunalul Prahova urmează să se pronunţe în privinţa propunerii de arestare preventivă a celor doi. În acelaşi dosar au fost puse sub urmărire penală 12 persoane acuzate de consum de stupefiante.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici