Doi poliţişti care păzeau o secţie de votare pentru referendum sunt ANCHETAŢI. Ce acuzaţii le sunt aduse

Poliţia Capitalei informează că tânăr a sesizat faptul că la secţia de votare de la Facultatea de Drept, doi poliţişti au făcut propagandă electorală şi l-au jignit atunci când a vrut să voteze sâmbătă pentru referendum. Acesta a depus o plângere care este, în prezent, instrumentată de procurori.

5950 afișări
Imaginea articolului Doi poliţişti care păzeau o secţie de votare pentru referendum sunt ANCHETAŢI. Ce acuzaţii le sunt aduse

Doi poliţişti care păzeau o secţie de votare pentru referendum sunt ANCHETAŢI. Ce acuzaţii le aduc procurorii

„În data de 6 octombrie, DGPMB a declanşat cercetări conform art. 385 CP, împiedicarea exercitării drepturilor electorale şi respectiv art. 296 CP, purtare abuzivă, faţă de doi politişti ce asigurau protecţia unei secţii de votare de pe raza sectorului 5”, informează reprezentanţii Poliţiei Capitalei.

Potrivit sursei citate, verificările au început după ce un bărbat a sunat la 112 şi a anunţat că poliţiştii făceau propagandă electorală şi l-au jignit. După ce a sunat, bărbatul a depus şi o plângere la poliţie, care a fost transmisă procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5.

Un echipaj al Secţiei 17 s-au deplasat la Facultatea de Drept pentru cercetări, iar conducerea Poliţiei Capitalei a cerut ca cei doi agenţi să fie retraşi şi înlocuiţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici