Doi poliţişti de la Serviciul Rutier Argeş, reţinuţi pentru că au făcut afaceri în transport

Doi poliţişti de la Serviciul Rutier Argeş au fost reţinuţi pentru conflict de interese, fiind acuzaţi că ar fi derulat afaceri în transport, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1671 afișări
Imaginea articolului Doi poliţişti de la Serviciul Rutier Argeş, reţinuţi pentru că au făcut afaceri în transport

Doi poliţişti de la Serviciul Rutier Argeş, reţinuţi pentru că au făcut afaceri în transport (Imagine: Liviu Adascalitei/ Arhiva Mediafax Foto)

Surse din cadrul Poliţiei au declarat corespondentului MEDIAFAX că cei doi agenţi din cadrul Serviciului Rutier Argeş au fost reţinuţi, marţi, de Direcţia Generală Anticorupţie - Serviciul Judeţean Argeş.

Conform surselor citate, Adelin Marinescu şi Valentin Ioniţă sunt suspectaţi că au derulat afaceri în transport, ceea ce contravine statutului lor de poliţişti.

Ambii agenţi sunt cunoscuţi ca fiind profesionişti în meseria lor, nu au avut abateri şi nici nu au făcut obiectul vreunei cercetări până acum.

"Pot să vă confirm reţinerea celor doi agenţi, precum şi faptul că cercetările sunt efectuate de către procurorii anticorupţie", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Argeş, Mădălin Zamfir.

Miercuri, agenţii vor fi duşi în faţa procurorului cu propunere de arestare preventivă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici