Doi poliţişti din Satu Mare, puşi sub control judiciar pentru luare de mită şi deţinere de droguri

Doi poliţişti din cadrul Poliţiei Rurale Satu Mare sunt cercetaţi sub control judiciar după ce au cerut câte 100 de euro de la două persoane, pe care le-au prins cu trei grame de haşiş, pentru a nu anunţa anchetatorii de la Crimă Organizată şi au păstrat drogurile pentru consum.

646 afișări
Imaginea articolului Doi poliţişti din Satu Mare, puşi sub control judiciar pentru luare de mită şi deţinere de droguri

Doi poliţişti din Satu Mare, puşi sub control judiciar pentru luare de mită şi deţinere de droguri (Foto: Shutterstock)

Cristian Ionuţ Doroş şi Florin Alexandru Ulici, poliţişti în cadrul secţiei 3-Poliţia Rurală Satu Mare, sunt cercetaţi pentru luare de mită şi deţinere de droguri de risc în vederea consumului.

Poliţiştii de la Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Satu Mare, coordonaţi de un procuror al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Satu Mare, au făcut, miercuri, trei percheziţii la locuinţele a două persoane, din care una cu calitate de funcţionar public cu statut special, şi la o instituţie publică.

Potrivit anchetatorilor, Ionuţ Cristian Doroş şi Florin Alexandru Ulici au oprit în trafic o maşină în care se aflau două persoane. În autoturism, poliţiştii au descoperit trei grame de haşiş.

"Inculpaţii Doroş Ionuţ Cristian şi Ulici Florin Alexandru, poliţişti în cadrul secţiei 3-Poliţia Rurală Satu Mare, au pretins suma de 100 de euro pentru fiecare, în scopul neîndeplinirii atribuţiilor de serviciu consecutiv surprinderii în trafic a doi denunţători cu o cantitate de circa trei grame de haşiş, în sensul neîntocmirii procesului verbal de depistare şi a înştiinţării organelor de urmărire penală competente", se arată într-un comunicat trimis MEDIAFAX de DIICOT.

Anchetatorii susţin că poliţistul Ionuţ Cristian Doroş a luat cele trei grame de haşiş şi le-a pus în autoturismul personal.

În faţa procurorilor cei doi poliţişti au recunoscut faptele, fiind puşi sub control judiciar.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici