Doi pui de urs, surprinşi în timp ce se joacă în zăpadă, la marginea unui drum din Vrancea. Asociaţie: Necazul nostru este că există riscul să ne trezim cu ei accidentaţi de vreo maşină | VIDEO

Imagini spectaculoase cu doi pui de urs care se joacă în zăpadă au fost surprinse de turişti pe marginea Drumului Naţional 2D, care traversează Munţii Vrancei.

1393 afișări
Imaginea articolului Doi pui de urs, surprinşi în timp ce se joacă în zăpadă, la marginea unui drum din Vrancea. Asociaţie: Necazul nostru este că există riscul să ne trezim cu ei accidentaţi de vreo maşină | VIDEO

Imagini spectaculoase cu doi pui de urs care se joacă, surprinse la marginea unui drum din Vrancea | VIDEO

În imaginile postate pe Facebook de Asociaţia pentru Conservarea Diversităţii Biologice se observă doi pui de rus care joacă în zăpadă, iar unul face şi tumbe, bucuros de stratul generos de omăt.

„Chef mare de joacă pe marginea drumului naţional care traversează Munţii Vrancei! Din fericire pentru ei ursoiaca era pe aproape dar necazul nostru este ca mâine exista riscul sa ne trezim cu ei accidentaţi de vreo maşină la Centrul pentru Reabilitarea Faunei Sălbatice de la Focşani”, scriu reprezentanţii Asociaţiei pe pagina de Facebook.

Aceştia atrag atenţia şoferilor să circule cu grijă în zonă şi să nu se oprească pentru a hrăni urşii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
urs,
joacă,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici