Doi răniţi din Ucraina vor ajunge la Spitalul Militar din Galaţi

Doi răniţi în conflictul din Ucraina - o femeie de 40 de ani şi un bărbat de 20 de ani - urmează să ajungă la Spitalul Militar „Aristide Serfioti” din Galaţi, potrivit reprezentanţilor Prefecturii Galaţi.

249 afișări
Imaginea articolului Doi răniţi din Ucraina vor ajunge la Spitalul Militar din Galaţi

Reprezentanţii Prefecturii Galaţi arată că cei doi răniţi vor fi preluaţi de echipajele SMURD aflate la Punctul de trecere a frontierei rutiere din Galaţi.

Cei doi răniţi sunt o femeie în vârstă de 40 de ani şi un bărbat în vârstă de 20 de ani.

Cei doi au plăgi împuşcate.

Sursa citată a precizat că cei doi răniţi au fost operaţi, iar starea lor este acum stabilă.

Acestea sunt primele victime ale conflictului armat din Ucraina care ajung în România.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
spital,
militar,
ucraina

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici