Doi români înjunghiaţi după ce s-au bătut cu mai mulţi bărbaţi în Copenhaga

Doi români au fost înjunghiaţi, unul dintre ei fiind internat în spital, după ce s-ar fi bătut cu un grup de bărbaţi în capitala Danemarcei, poliţiştii precizând că nu au reuşit să comunice deocamdată cu ei pentru că nu vorbesc nicio limbă de circulaţie internaţională, potrivit The Copenhagen Post.

513 afișări
Imaginea articolului Doi români înjunghiaţi după ce s-au bătut cu mai mulţi bărbaţi în Copenhaga

Doi români înjunghiaţi după ce s-au bătut cu mai mulţi bărbaţi în Copenhaga

Incidentul a avut loc luni noapte, pe o stradă din Copenhaga.

Un român a fost înjunghiat în partea dreaptă a pieptului, fiind internat în spital. Starea acestuia este stabilă şi în afara oricărui pericol. Al doilea bărbat a fost doar rănit uşor.

Poliţiştii au încercat, marţi dimineaţă, să vorbească cu românul internat în spital, însă nu au reuşit pentru că acesta nu vorbeşte decât româna.

Autorităţile suspectează că cei doi s-au bătut cu un grup de cinci-şase bărbaţi. Poliţiştii nu au făcut până în prezent nicio reţinere în acest caz.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici