Doi şoferi care ar fi trebuit să transporte buletinele de vot au fost sancţionaţi pentru că au băut alcool

Doi şoferi care ar fi trebuit să transporte, sâmbătă, buletinele de vot către secţii, au fost sancţionaţi cu amendă şi li s-a reţinut permisul de conducere deoarece au consumat alcool, informează Poliţia Capitalei.

498 afișări
Imaginea articolului Doi şoferi care ar fi trebuit să transporte buletinele de vot au fost sancţionaţi pentru că au băut alcool

Doi şoferi care ar fi trebuit să transporte buletinele de vot au fost sancţionaţi pentru că au băut alcool

„În urma testării conducătorilor auto angrenaţi în transportul buletinelor de vot au fost depistaţi doi şoferi, care la testarea cu aparatul etilotest au prezentat valori de 0,06 şi respectiv 0,17 mg/l alcool pur în aerul expirat”, informează Poliţia Capitalei.

Aceştia au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă în valoare de 1.305 lei şi. de asemenea .le-au fost reţinute permisele de conducere.

Transportul buletinelor de vot către secţiile din Bucureşti a început sâmbătă dimineaţă, iar Poliţia Capitalei a anunţat că toţi şoferii vor fi verificaţi cu aparatul alcooltest.

Poliţia Capitalei acţionează cu peste 2.200 de agenţi.

Taguri:
buletine vot,
şoferi,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici