Doi şoferi prinşi pe Autostrada A1 conducând cu 205 de km/h, respectiv 203 de km/h

Doi şoferi au fost prinşi, duminică, pe Autostrada A1 Râmnicu Vâlcea - Deva, conducând cu 205, respectiv 203 kilometri pe oră. Amândoi au rămas fără permis de conducere pentru următoarele trei luni.

985 afișări
Imaginea articolului Doi şoferi prinşi pe Autostrada A1 conducând cu 205 de km/h, respectiv 203 de km/h

Doi şoferi prinşi pe Autostrada A1 conducând cu 205 de km/h, respectiv 203 de km/h (Imagine: Arhiva Foto Mediafax)

Poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale au prins, duminică, pe Autostrada A1 Râmnicu Vâlcea - Deva, la kilometrul 337, un şofer în vârstă de 29 de ani, din judeţul Alba, conducând cu 205 de kilometri pe oră.

Puţin mai târziu, pe aceeaşi autostradă, a fost prins un şofer în vârstă de 41 de ani, din judeţul Hunedoara, conducând cu 203 kilometri pe oră.

Cei doi au fost amendaţi cu câte 2.900 lei, iar permisele de conducere le-au fost suspendate pentru 90 de zile.

Sâmbătă, cinci şoferi au fost prinşi circulând cu viteze excesive pe autostrăzi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici