Doi suceveni au fost prinşi de poliţişti când încercau să vândă un pistol într-un restaurant

Doi suceveni au fost prinşi în flagrant, sâmbătă, de poliţiştii suceveni, în timp ce încercau să vândă un pistol cu aer comprimat în zona unui restaurant din municipiul Suceava.

144 afișări
Imaginea articolului Doi suceveni au fost prinşi de poliţişti când încercau să vândă un pistol într-un restaurant

Doi suceveni au fost prinşi de poliţişti când încercau să vândă un pistol într-un restaurant (Imagine: Claudiu Irime -Arhiva MediafaxFoto)

Potrivit Poliţiei Judeţene Suceava, poliţişti din cadrul Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase, din cadrul IPJ Suceava, au obţinut informaţii în baza cărora au prins în flagrant, sâmbătă, în zona unui restaurant din municipiul Suceava, un bărbat în vârstă de 43 de ani din Suceava şi un altul în vârstă de 45 de ani din comuna suceveană Stroieşti, care intenţionau să vândă un pistol cu 600 de lei.

În momentul flagrantului, pistolul se afla asupra bărbatului din municipiul Suceava, care îl purta asupra sa.

După examinarea criminalistică, s-a constatat că arma în cauză este un pistol cu aer comprimat şi încărcător aferent, care a fost ridicat în vederea confiscării şi efectuării constatării tehnico-ştiinţifice balistice.

Posesorul armei a spus că a procurat pistolul în primăvara anului trecut de la persoane pe care nu le cunoaşte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici