Video Doi tineri agresaţi chiar în incinta secţiei de Poliţie 22

Un poliţist a fost implicat în agresarea a doi tineri chiar în incinta Secţiei 22 de Poliţie din Bucureşti, unde victimele veniseră pentru că un coleg de serviciu fusese bătut de administratorul unui bloc şi a ajuns la respectiva unitate poliţienească.

1 afișare

Administratorul unui bloc şi soţia acestuia au fost reclamaţi, joi seara, la Poliţie, de către un tânăr, angajat al unei firme de cablu, care a fost bătut de cei doi.

Şeful şi un coleg al victimei s-au dus la poliţie, pentru a afla detalii despre împrejurările care au generat bătaia. Cei doi au fost agresaţi de un poliţist, ei prezentându-se la Institutul de Medicină Legală din Bucureşti.

Parchetul Judecătoriei sectorului 6 a preluat ancheta în cazul poliţistului care a agresat doi tineri în sediul Secţiei 22 de Poliţie din Bucureşti, a declarat, vineri, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan.

În paralel, agentul şef adjunct Nicuşor Bădărău este cercetat prealabil de către Comisia de disciplină a Poliţiei sectorului 6 Bucureşti, în legătură cu scandalul în care a fost implicat.

Colegii poliţistului i-au testat alcoolemia, rezultatul ieşind negativ, a precizat Ciocan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici