Doi tineri, arestaţi într-un dosar de trafic de droguri. Unul vindea canabis la un chioşc RATB

Doi tineri suspectaţi de trafic de droguri au fost arestaţi după ce poliţiştii şi procurorii DIICOT au descins, luni, în două locuri din Bucureşti, între care un chioşc de bilete al RATB, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din Poliţie.

1047 afișări
Imaginea articolului Doi tineri, arestaţi într-un dosar de trafic de droguri. Unul vindea canabis la un chioşc RATB

Doi tineri, arestaţi într-un dosar de trafic de droguri. Unul vindea canabis la un chioşc RATB (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Potrivit surselor citate, cei doi tineri sunt suspectaţi de trafic de cannabis. Unul dintre aceştia, angajat al RATB, vindea droguri unor cunoscuţi chiar la chioşcul de bilete unde lucra.

"La data de 19 mai a.c., poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Teleorman şi procurorii DIICOT - BT Teleorman au efectuat două percheziţii în municipiul Bucureşti, respectiv la un punct de lucru al unei firme de transport public şi la domiciliul unei persoane bănuite de trafic de droguri de risc", se arată într-un comunicat remis de Poliţia Română.

În urma percheziţiilor, au fost ridicate 24 de grame de cannabis, 7.000 de lei şi un cântar electronic.

În urma cercetărilor, anchetatorii au stabilit că anul acesta, în perioada februarie - mai, cei doi - unul din Bucureşti, celălalt din comuna Botoroaga, judeţul Teleorman - ar fi vândut cannabis în Bucureşti, inclusiv la chioşcul RATB.

Cei doi au fost arestaţi preventiv, pentru 30 de zile, de magistraţii Tribunalului Teleorman.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici