Doi tineri au murit după ce maşina în care erau a lovit un gard şi a luat foc

Doi tineri de 21 şi 22 de ani au murit, în noaptea de miercuri spre joi, după ce maşina în care erau a lovit un gard şi a luat foc, în comuna Bărăganul din judeţul Brăila.

1109 afișări
Imaginea articolului Doi tineri au murit după ce maşina în care erau a lovit un gard şi a luat foc

Doi tineri au murit după ce maşina în care erau a lovit un gard şi a luat foc

Potrivit Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dunărea”, accidentul s-a produs la ora 2.00 în comuna Bărăganul.

Potrivit informaţiilor existente la această oră, o maşină a lovit un gard şi a luat foc.

Unul dintre tineri a fost găsit mort în maşină, în timp ce celălalt a fost proiectat în afara maşinii. Acesta a fost resuscitat de cadrele medicale, însă fără rezultat favorabil. La ora 3.00 a fost declarat şi decesul acestuia.

Maşina a ars în totalitate, fiind afectat de incendiu şi gardul respectiv.

Cei doi tineri de 21 şi 22 de ani erau fraţi.

 

Taguri:
brăila,
accident,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici