Doi tineri din Dolj, răniţi grav într-o explozie. Ar fi încercat să pregătescă un „cocktail Molotov”

  • Unul dintre răniţi are 15 ani şi a fost transportat cu elicopterul la un spital din Bucureşti
  • Poliţiştii au găsit mai multe petarde la locul incidentului
  • Localnicii spun că tinerii ar fi pregătit un „Molotov”
2016 afișări
Imaginea articolului Doi tineri din Dolj, răniţi grav într-o explozie. Ar fi încercat să pregătescă un „cocktail Molotov”

Doi tineri din Dolj, răniţi grav într-o explozie. Ar fi încercat să pregătescă un „cocktail Molotov”

Un bărbat de 37 de ani şi un băiat de 15 ani din comuna Călăraşi, judeţul Dolj, au fost grav răniţi, joi seara, după ce mai multe petarde au explodat.
 
Incidentul a avut loc într-o anexă a casei bărbatului. Potrivit unor surse locale, cei doi ar fi încercat să pregătească un „cocktail Molotov” pe care bărbatul de 37 de ani ar fi vrut să-l folosească împotriva socrului său cu care avea o relaţie tensionată. Localnici din Călăraşi au povestit pentru MEDIAFAX că aceştia foloseau petarde cumpărate de pe internet pe care le-ar fi combinat cu benzină şi azot.
 
În urma exploziei, băiatul de 15 ani a fost rănit pe mâini, pe faţă şi pe gât şi a fost transportat, cu elicopterul, la un spital din Bucureşti.
 
Bărbatul de 37 de ani a suferit şi el mai multe arsuri pe corp şi a ajuns cu ambulanţa la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova.
 
Poliţia a deschis o anchetă în acest caz.
 
„Deplasându-se la faţa locului, poliţiştii au identificat un bărbat de 37 de ani şi un minor de 15 ani, ambii din comuna Călăraşi, care prezentau răni, aceştia fiind transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.  De asemenea, la respectiva locaţie, poliţiştii au găsit 6 articole pirotehnice din categoria petardelor, acestea fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor”, au anunţat reprezentanţii Poliţiei Dolj.
 
Bărbatul de 37 de ani este cunoscut în localitate ca o persoană periculoasă şi agresivă. În 2016, el a fost cercetat de procuroii DIICOT într-un dosar de trafic de droguri.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici