Doi tineri din Prahova au suferit răni grave într-un incendiu izbucnit după ce au aruncat combustibil în sobă

Două persoane, un bărbat de 31 de ani şi o tânără de 17 ani, au suferit, duminică, arsuri grave, în urma unui incendiu care a izbucnit după ce au aruncat combustibil în sobă, transmite corespondentul Mediafax.

108 afișări
Imaginea articolului Doi tineri din Prahova au suferit răni grave într-un incendiu izbucnit după ce au aruncat combustibil în sobă

Doi tineri din Prahova au suferit răni grave într-un incendiu izbucnit după ce au aruncat combustibil în sobă

Potrivit ISU Prahova, pompierii au fost sesizaţi de producerea unui incendiu la o anexă gospodărească, în comuna Drăgăneşti, sat Belciug, însă acesta a fost stins până la sosirea salvatorilor.

“Au fost două victime, un bărbat în vârsta de 31 ani, cu arsuri de grad 2 pe mâini, picioare, faţă şi torace, pe 30% din suprafaţa corporală şi o tânără în vârsta de 17 ani, cu arsuri de gradul doi pe mâini şi picioare”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae.

Potrivit acesteia, cei doi tineri, care locuiau în anexa unei case, au aruncat combustibil în sobă şi a izbucnit incendiul.

Victimele au fost preluate de salvatori şi transportate la spital.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici