Doi tineri din Timişoara, la spital după ce au fost înjunghiaţi

Doi tineri în vârstă de 18, respectiv 19 ani, din Timişoara, au ajuns, în noaptea de duminică spre luni, la Spitalul Judeţean din Timişoara, după ce au fost înjunghiaţi de un al treilea tânăr, fost iubit al prietenei unuia dintre ei.

50 afișări
Imaginea articolului Doi tineri din Timişoara, la spital după ce au fost înjunghiaţi

Doi tineri din Timişoara, la spital după ce au fost înjunghiaţi (Imagine: Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Timiş, Sergiu Rus, a declarat, luni, că scandalul a izbucnit după ce fostul prieten al unei tinere a vrut să se răzbune pe noul prieten al acesteia, şi, însoţit de alte persoane, l-a agresat pe noul prieten al fetei, pe care l-a înjunghiat.

În ajutorul victimei a sărit un alt tânăr, care a fost, de asemenea, înjunghiat, cele două victime ajungând în cele din urmă la spital.

Potrivit sursei citate, presupusului agresor, care a fost reţinut de poliţişti, i se va întocmi dosar penal, iar fapta sa va fi încadrată în funcţie de zilele de spitalizare pe care le vor primi victimele. Poliţia face în continuare cercetări pentru a vedea dacă agresorul a mai fost ajutat de o altă persoană sau nu.

Cei doi tineri înjunghiaţi sunt la spital, starea lor fiind stabilă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici