Doi tineri români, înjunghiaţi în apropierea de Torino

Doi tineri români, cu vârste de 16 şi 18 ani, au fost înjunghiaţi duminică seara în localitatea italiană Carmagnola, situată la sud de oraşul Torino, de către un grup de italieni.

3 afișări

Cei doi au fost transportaţi la spital, dar vieţile lor nu sunt în pericol. Incidentul a avut loc duminică la ora 23.30 (luni, 0.30 ora României) în Piaţa Sant'Agostino din localitatea Carmagnola, relatează cotidianul La Repubblica, în ediţia online.

Poliţia a fost sesizată telefonic că în piaţă erau doi tineri răniţi. Cei doi români au povestit că au fost agresaţi de italieni necunoscuţi care au reuşit să fugă cu un autoturism.

Ipoteza celor doi nu a putut fi confirmată de alţi martori. Poliţia ia în calcul posibilitatea ca cei doi să fi inventat declaraţiile pentru a ascunde un incident cu alte persoane.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici