Video Doi traficanţi de droguri, arestaţi la Vaslui după ce au fost prinşi vânzând haşiş

Doi traficanţi de droguri au fost arestaţi la Vaslui, după ce au fost prinşi vânzând patru kilograme de haşiş, în valoare de 40.000 de lei, informează Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Oragnizată şi Terorism (DIICOT).

367 afișări

Procurorii DIICOT-Biroul Teritorial Vaslui i-au reţinut pe Petru Poşteanu şi Ovidiu Lorin Pricop, sub acuzaţiile de trafic de droguri de risc şi introducerea în ţară de droguri de risc.

În cursul lunii aprilie 2010, cei doi au introdus în ţară cantitatea de patru kilograme haşiş, drog de risc.

Vineri, Ovidiu Lorin Pricop a fost depistat în flagrant delict în timp ce vindea drogurile, valoarea de piaţă a acestora este de 40.000 de lei.

La solicitarea procurorilor DIICOT, Tribunalul Vaslui a dispus arestarea preventivă a celor doi pentru o perioadă de 29 de zile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici