Doi turişti au rămas blocaţi în Masivul Bucegi, fiind căutaţi de salvamontişti

Doi turişti au rămas blocaţi, sâmbătă seară, în Masivul Bucegi, în timp ce încercau să traverseze zona care face legătura între Jepii Mari şi Jepii Mici, la ora transmiterii acestei ştiri, o echipă de salvatori montani plecând în căutarea lor.

15 afișări

Potrivit şefului Serviciului Salvamont Buşteni, Gheorghe Haiduc, cei doi turişti sunt blocaţi în zona cunoscută sub denumirea "Brâul lui Răducu", zonă care face legătura între traseele montane Jepii Mici şi Jepii Mari, din Masivul Bucegi.

În momentul în care turiştii au constatat că nu pot nici să înainteze, nici să se întoarcă, au solicitat intervenţia salvatorilor montani.

La ora transmiterii acestei ştiri, o echipă de la Salvamont Buşteni se află în căutarea celor doi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici