Doi ucraineni, prinşi la pescuit cu o barcă aproape de malul românesc al braţului Chilia

Doi cetăţeni ucraineni au fost prinşi de poliţiştii de frontieră în timp ce pescuiau ilegal cu o ambarcaţiune aproape de malul românesc al braţului Chilia.

148 afișări
Imaginea articolului Doi ucraineni, prinşi la pescuit cu o barcă aproape de malul românesc al braţului Chilia

Doi ucraineni prinşi la pescuit cu o barcă aproape de malul românesc al braţului Chilia

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Chilia au interceptat marţi în apele teritoriale româneşti ale braţului Chilia, la aproximativ 15 metri de mal, o ambarcaţiune ucraineană în care se aflau doi cetăţeni ucraineni, care pescuiau cu ajutorul unor plase.

În urma verificărilor suplimentare s-a constatat faptul că lungimea plasei din mono-filament este de 265 metri şi cantitatea de peşte deţinută este de 10 kilograme.

Cele două persoane, împreună cu ambarcaţiunea, plasele şi peştele capturat au fost duse la sediul poliţiei pentru cercetări.

Întreaga cantitate de peşte a fost predată unei firme de profil, iar plasele, ambarcaţiunea în valoare de 4.500 lei şi motorul aferent în valoare de 6.800 lei au fost confiscate de poliţiştii de frontieră.

După cercetarea în comun cu autorităţile ucrainene a evenimentului de frontieră, conform prevederilor legale, cele două persoane au fost predate acestora.

Poliţiştii de frontieră, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea, fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trecere ilegală a frontierei de stat şi braconaj piscicol.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici