Doi urşi, văzuţi într-o intersecţie din Braşov. Populaţia, avertizată prin mesaj Ro-Alert

Doi urşi au fost văzuţi luni seara la intersecţia străzilor Jepilor şi Măceşului din Braşov. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă a emis un mesaj Ro-Alert prin care populaţia a fost avertizată asupra pericolului.

595 afișări
Imaginea articolului Doi urşi, văzuţi într-o intersecţie din Braşov. Populaţia, avertizată prin mesaj Ro-Alert

Doi urşi, văzuţi într-o intersecţie din Braşov. Populaţia, avertizată prin mesaj Ro-Alert

Potrivit ISU Braşov, mesaj Ro-Alert a fost transmis luni seara. Acesta avertiza populaţia cu privire la faptul că doi urşi au fost văzuţi la intersecţia străzilor Jepilor şi Măceşului.

Cu o zi înainte, duminică, alţi patru urşi au fost văzuţi tot în judeţul Braşov, la Predeal.

Reprezentanţii ISU au fost sesizaţi prin numărul de urgenţă 112, iar la faţa locului s-a deplasat un echipaj SMURD însoţit de unul al jandarmilor. Nu au fost victime, iar urşii s-au retras în pădure.

Taguri:
mesaj,
urşi,
isu

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici