Video Doina Cornea, internată la Spitalul Militar din Cluj după un accident vascular

Fosta disidentă a regimului comunist Doina Cornea, internată la Spitalul Militar Cluj-Napoca, după ce a suferit un accident vascular cerebral, a fost mutată, vineri, dintr-un salon al secţiei neurologie într-o rezervă de la terapie intensivă, ea neputându-şi mişca mâna şi piciorul drept.

926 afișări

Directorul medical al Spitalului Militar din Cluj-Napoca, Radu Stan, a declarat că Doina Cornea a fost mutată, vineri, dintr-un salon cu mai multe paturi al secţiei de neurologie într-o rezervă cu un pat de la secţia de terapie intensivă, unde i se pot oferi cele mai bune condiţii de îngrijire.

"I s-a mai făcut, vineri, un examen tomograf computerizat care a arătat că nu sunt modificări în ceea ce priveşte hematomul pe care îl are. Deocamdată nu se impune intervenţia chirurgicală", a spus Stan.

Potrivit acestuia, în urma accidentului vascular cerebral Doina Cornea a suferit o paralizie pe partea dreaptă.

"Mâna şi piciorul drept nu şi le poate mişca, a avut şi pareză facială, dar aceasta a cedat. Pacienta se simte bine", a spus directorul medical.

El a precizat că primele 72 de ore de după accident sunt foarte importante în ceea ce priveşte evoluţia pacientei.

Fosta disidentă a regimului comunist Doina Cornea este internată la Spitalul Militar din Cluj-Napoca, după ce, miercuri seară, a suferit un accident vascular cerebral.

Doina Cornea a fost vizitată de fiul său şi de alte rude, singurele persoane care au acces în salon.

Doina Cornea (79 de ani) este membru PNŢCD Cluj. Ultima sa ieşire publică a fost în urmă cu aproximativ trei săptămâni, când, în calitate de membru al PNŢCD Cluj, s-a opus convocării unui congres extraordinar al partidului, avertizând asupra pericolului de scindare care plana asupra formaţiunii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici