Dolj: Jandarm, amendat cu 500 de lei, după ce a lovit o fată de 11 ani ce spăla parbrizele maşinilor într-o intersecţie

Jandarmul din Dolj, care a lovit o fetiţă de 11 ani ce spăla parbrizele maşinilor într-o interesecţie din municipiul Craiova, a fost amendat cu 500 de lei pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice.

158 afișări
Imaginea articolului Dolj: Jandarm, amendat cu 500 de lei, după ce a lovit o fată de 11 ani ce spăla parbrizele maşinilor într-o intersecţie

Dolj: Jandarm, amendat cu 500 de lei, după ce a lovit o fată de 11 ani ce spăla parbrizele maşinilor într-o intersecţie (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Agentul Amelia Căprărin, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Dolj, a afirmat, luni, că subofiţerul Florin Ionescu de 39 de ani, din Craiova, a fost amendat cu 500 de lei pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice.

De asemenea, conducerea Inspectoratului Judeţean de Jandarmi (IJJ) Dolj aşteaptă rezultatele anchetei poliţiştilor pentru a lua măsurile care se impun, jandarmul riscând să fie chiar trecut în rezervă, susţin reprezentanţii IJJ.

"Jandarmul activează din anul 1994 în cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi (IJJ) Dolj. Până în prezent acesta nu a avut nicio abatere disciplinară", a precizat locotenent colonelul Ionuţ Ţapu, purtătorul de cuvânt al IJJ Dolj.

O fetiţă de 11 ani, care spăla parbrizele maşinilor într-o intersecţie din Craiova, a ajuns, duminică, la Spitalul Judeţean de Urgenţă, după ce a fost agresată de un şofer, subofiţer la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Dolj, aflat în timpul liber.

Anchetatorii susţin că minora a spălat parbrizul maşinii în care se afla subofiţerul, apoi, pentru că nu a primit niciun ban, fata a lovit maşina cu palma şi a fugit. Subofiţerul a coborât din maşină, a alergat după minoră, a prins-o şi a bătut-o, lovind-o chiar şi cu picioarele.

Copila a fost dusă la spital, fiind în afara oricărui pericol.

De asemenea, jandarmul a fost dus la Secţia 1 Poliţie Craiova pentru audieri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici