Dolj: Mandate de arestare preventivă pentru şase persoane, între care şi Samir Sprânceană

Tribunalul Dolj a emis, joi, mandate de arestare preventivă pentru şase persoane, între care şi craioveanul Samir Sprânceană, care, alături de trei dintre arestaţi, se află deja în arestul Inspectoratului Judeţean de Poliţie, în acelaşi dosar, dar având iniţial calitatea de învinuit.

170 afișări
Imaginea articolului Dolj: Mandate de arestare preventivă pentru şase persoane, între care şi Samir Sprânceană

Dolj: Mandate de arestare preventivă pentru şase persoane, între care şi Samir Sprânceană (Imagine: Liviu Maftei/Mediafax Foto)

În cazul altor trei trei persoane cercetate în acelaşi dosar, judecătorii Tribunalului Dolj au respins propunerea procurorilor Serviciului Teritorial Craiova al DIICOT de arestare preventivă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Tribunalului Dolj, judecătorul Laura Udrea, Samir Sprânceană, alături de Ovidiu Doran, Bogdan Niţulescu şi Claudiu Bălan, au primit mandate de arestare preventivă pentru 20 de zile, după ce, la începutul lunii iunie, au fost arestaţi pentru nouă zile şi duşi în arestul IPJ.

"Lor li s-a schimbat calitatea din învinuiţi în inculpaţi, fiind prezentaţi la instanţă cu propunerea emiterii mandatului de arestare preventivă pentru 20 zile", a spus judecătorul Laura Udrea.

Alături de cei patru, în acelaşi dosar, au mai fost arestaţi Liviu Sfetcovici, pentru 29 zile, şi Iulian Niţulescu, pentru 30 zile.

Conform sursei citate, completul de judecată de la Tribunalul Dolj a respins propunerile de arestare preventivă făcute de procurorii DIICOT în cazul lui Victor Udilă, Roşca Solcanu şi Robert Crăciun.

Craioveanul Samir Sprânceană, suspectat de fraude cu carduri bancare,

a fost arestat preventiv pentru nouă zile, în 2 iunie

, în baza unui mandat emis pe numele lui de Tribunalul Dolj.

În acelaşi dosar au mai fost arestate alte trei persoane, respectiv Ovidiu Doran, Bogdan Niţulescu şi Claudiu Bălan.

Cele patru persoane sunt cercetate pentru constituire de grup infracţional, deţinere de echipamente în vederea falsificării instrumentelor de plată electronice, punerea în circulaţie a instrumentelor de plată falsificate şi acces fără drept la un sistem informatic.

Samir Sprânceană a fost dus, marţi seară, la sediul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Craiova pentru a fi de faţă la o percheziţie informatică, a mai spus procurorul Adrian Glugă.

Sprânceană a fost ridicat de procurorii DIICOT, marţea trecută, la Timişoara, în timp ce intenţiona să iasă din ţară.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici