Dolj: Poliţiştii au folosit spray iritant-lacrimogen împotriva unei şoferiţe recalcitrante

Poliţiştii au folosit spray iritant-lacromogen împotriva unei femei aflate la volan care a fost oprită în trafic într-o localitate din Dolj şi a devenit recalcitrantă.

301 afișări
Imaginea articolului Dolj: Poliţiştii au folosit spray iritant-lacrimogen împotriva unei şoferiţe recalcitrante

Poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Bechet au oprit, luni seara, pentru control un autoturism ce circula pe strada Bechetului, din localitatea Lişteava.

IPJ Dolj transmite că la volanul maşinii se afla o femeie de 38 de ani.

„Deşi i s-a comunicat să nu coboare din autoturism, nu a respectat indicaţiile poliţiştilor, devenind recalcitrantă şi agresivă verbal. De asemenea, a refuzat să se legitimeze, urcând în autoturism cu scopul de a ieşi pe uşa lateral dreapta-faţă. Împotriva acesteia a fost folosit spray iritant-lacrimogent, urmat de imobilizare şi încătuşare”, susţin poliţiştii.

Femeia fost dusă la sediul Poliţiei, unde a fost testată atât cu aparatul etilometru, cât şi cu aparatul drugtest, rezultatele fiind negative.

Ea a fost amendată cu 1.700 de lei conform Legii nr. 61/1991, dar şi cu 2.640 de lei conform O.U.G. nr.195/2002, fiind dispusă şi măsura complementară de suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 30 de zile.

„Totodată, conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj a dispus efectuarea de verificări prin intermediul Biroului Control Intern, urmând ca, la finalizarea acestora, să fie dispuse măsuri legale”, arată IPJ Dolj.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici