Dorinţa de autoapărare l-a costat scump pe un tânăr de 19 ani

Un cuţit cu lama de 12 centimetri a fost găsit miercuri de jandarmii argeşeni asupra unui tânăr de 19 ani care a coborât dintr-un autobuz în Piteşti.

4139 afișări
Imaginea articolului Dorinţa de autoapărare l-a costat scump pe un tânăr de 19 ani

Dorinţa de autoapărare l-a costat scump pe un tânăr de 19 ani

Jandarmii erau în patrulare în zona de nord a Piteştiului când au observat coborând dintr-un autobuz un tânăr care avea o stare de somnolenţă şi un comportament ciudat.

La efectuarea controlului corporal preventiv, asupra persoanei a fost găsit un cuţit cu lama de 12 centimetri şi lungimea totală de 20 de centimetri, despre care bărbatul a motivat că îl deţine pentru autoapărare, informează Jandarmeria Argeş.

Dorinţa de autoapărare l-a costat scump, în sensul că, pe numele acestuia, jandarmii au întocmit actele de sesizare pentru portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici