Dosar deschis după ce Gheorghe Dincă a acuzat forţele de ordine că l-au bătut

Poliţiştii şi jandarmii care au intervenit în casa lui Gheorghe Dincă, după ce Alexandra Măceşeanu a sunat la 112, au fost reclamaţi că l-au bătut pe Dincă. Prim-procurorului Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, Ana Anuţa, spune că există o anchetă în curs.

1118 afișări
Imaginea articolului Dosar deschis după ce Gheorghe Dincă a acuzat forţele de ordine că l-au bătut

Dosar deschis după ce Gheorghe Dincă a acuzat forţele de ordine că l-au bătut

Prim-procurorului Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, Anca Anuţa, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că procurorii au deschis o anchetă după ce Gheorghe Dincă a depus o reclamaţie împotriva forţelor de intervenţie, pe care le acuză de agresiune.

Deocamdată, cercetările se fac in rem, fără ca vreo persoană să fie acuzată.

„Au fost atunci, la faţa locului, şi poliţişti şi jandarmi. În dosar, urmărirea penală este cu privire la faptă, nu la persoană (…) Este dosarul în lucru, nu este finalizat. Vă spuneam, încărcătura este foarte mare, sunt mai multe persoane cercetate, care au fost în contact, care au fost prezente la cercetarea la faţa locului şi trebuie stabilit exact gradul de participare al fiecăruia”, a spus Anca Anuţa.

Gheorghe Dincă şi Ştefan Risipiţeanu rămân în arest, au decis magistraţii Tribunalului Olt, care au verificat legalitatea măsurii. Cei doi au fost mutaţi din arestul IPJ Olt în Penitenciarul Craiova.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
dincă,
reclamaţie,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici