Dosar penal de ucidere din culpă în cazul bărbatului care ar fi căzut în Dunăre

Procurorii şi poliţiştii gălăţeni au deschis dosar penal în cazul bărbatului dispărut de la bordul unei nave aflate în Portul Galaţi, despre care se crede că a căzut în Dunăre. Oamenii legii fac cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă şi nerespectarea măsurilor de siguranţă.

897 afișări
Imaginea articolului Dosar penal de ucidere din culpă în cazul bărbatului care ar fi căzut în Dunăre

Dosar penal de ucidere din culpă în cazul bărbatului care ar fi căzut în Dunăre

„Colegii mei de la Biroul de Poliţie Transporturi Navale au primit un apel 112 prin care au fost sesizaţi de la o persoană de pe o macara că un marinar a dispărut de la bordul navei. Imediat colegii mei s-au deplasat la faţa locului şi au constatat că persoana care a dispărut este un bărbat în jur de 58 de ani. În momentul în care a ieşit din bucătăria navei, singur, pentru a arunca resturi alimentare, a dispărut. Un coleg a constatat dispariţia acestuia după circa 10 minute şi a alertat organele de poliţie prin apelul unic 112. În urma cercetărilor făcute de poliţişti s-au găsit un fes şi o pereche de papuci pe puntea navei”, a declarat, luni, presei, agentul şef adjunct Ionuţ Viorel Gagu, de la Poliţia Transporturi Navale.

În acest caz s-au făcut căutări cu ambarcaţiuni, dar fără rezultat.

A fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă şi nerespectarea măsurilor de siguranţă şi securitate în muncă, iar dosarul a fost înaintat la Parchet

Un bărbat a fost dat dispărut, existând bănuiala că a căzut în apele fluviului de pe o macara plutitoare, în zona Danei 46 din Portul Galaţi. Persoana dispărută lucrează la o companie cu activităţi în Port Bazinul Nou şi este căutată de poliţişti şi de colegi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici