Dosar penal după ce femeia gravidă din Gorj a fost operată de hernie

A fost deschis un dosar penal pentru neglijenţă în serviciu în cazul medicilor care au operat femeia de 35 de ani, din Tismana, judeţul Gorj, de hernie, fără să îşi dea seama că aceasta era gravidă în 9 luni.

590 afișări
Imaginea articolului Dosar penal după ce femeia gravidă din Gorj a fost operată de hernie

Dosar penal după ce femeia gravidă din Gorj a fost operată de hernie

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Gorj s-au sesizat din oficiu şi efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de neglijenţă în serviciu, după informaţiile apărute în spaţiul public, referitoare la o intervenţie chirurgicală efectuată de medicii Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu asupra unei femei de 35 de ani, din oraşul Tismana.

O femeie în vârstă de 35 de ani, din Tismana, judeţul Gorj, gravidă în 9 luni, a fost operată greşit de medicii din cadrul Spitalului Judeţean Târgu Jiu, care au confundat sarcina cu o hernie abdominală. Medicii au fost chemaţi miercuri să dea explicaţii.

Reprezentanţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu au transmis că pacienta s-a prezentat la Unitatea de Primiri Urgenţe sâmbătă, în data de 19 august, cu dureri abdominale şi prezenţa unei eventraţii abdominale post operatorie supraombilicală strangulată, care a fost parţial redusă în urma manevrelor de taxis (manevre de presiune cu ajutorul mâinii, efectuate în scopul reducerii unei hernii strangulate) efectuate de medic. Pentru a urma să fie supusă unor investigaţii amănunţite, femeia a declarat pe propria răspundere că este exclus să fie însărcinată.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
hernie,
graavidă,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici