DOSAR PENAL pe numele lui Miron Cozma, în urma unui accident rutier în care a fost implicat

Poliţiştii din Dolj au întocmit dosar penal pe numele lui Miron Cozma pentru vătămare corporală din culpă, în urma accidentului în care a fost implicat, miercuri seară, la intrarea în municipiul Craiova, după ce nu a acordat prioritate unei autoutilitare la intrarea în parcarea unui supermarket.

1291 afișări
Imaginea articolului DOSAR PENAL pe numele lui Miron Cozma, în urma unui accident rutier în care a fost implicat

Miron Cozma (Imagine: Marian Ilie/Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Dolj, Alin Apostol, a declarat, joi, că lui Miron Cozma i-a fost suspendat permisul de conducere pe o perioadă de 30 de zile, transmite corespondentul MEDIAFAX.

”În acest caz a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi i s-a reţinut permisul de conducere pentru 30 de zile, pentru neacordare de prioritate. I-a fost eliberată o dovadă pentru 15 zile, pe care o poate reînnoi la Parchetul Judecătoriei Craiova, la procurorul de caz”, a spus Alin Apostol.

Cozma a fost externat, joi dimineaţă, din spital, unde ajunsese cu dureri la cap.

Miron Cozma a fost implicat, miercuri seară, într-un accident produs la intrarea în municipiul Craiova, după ce, aflat la volanul unui autoturism Dacia Logan, nu a acordat prioritate la intrarea în parcarea unui supermarket şi s-a ciocnit cu o autoutilitară.

Astfel, Cozma, care se deplasa dinspre Bucureşti spre Craiova, a virat la stânga pentru a intra în parcarea unui supermarket la intrarea în Craiova, însă nu a acordat prioritate autoutilitarei, autoturismul său cionindu-se de aceasta.

În urma impactului, maşina Dacia Logan a ricoşat într-un alt autoturism, care ieşea din parcare.

Fostul lider al minerilor din Valea Jiului a acuzat dureri la cap după ce s-a lovit, fiind transportat la spital cu o ambulanţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici