Dosar penal pentru fraudă cu urna mobilă, în Dolj. Doi bărbaţi au votat în locul soţiei unuia

Un pensionar de 75 de ani din Dolj şi un reprezentant al unei comisii de votare din localitatea Goicea, judeţul Dolj, sunt cercetaţi penal pentru că au votat în locul unei femei de 74 de ani, soţia pensionarului.

340 afișări
Imaginea articolului Dosar penal pentru fraudă cu urna mobilă, în Dolj. Doi bărbaţi au votat în locul soţiei unuia

Dosar penal pentru fraudă cu urna mobilă, în Dolj. Doi bărbaţi au votat în locul soţiei unuia

Incidentul a avut loc în timpul votului cu urma mobilă.

Potrivit Poliţiei Dolj, unul dintre bărbaţi a semnat în locul femeii, iar celălalt a pus ştampila.

„Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat de 47 de ani, din Goicea, membru al echipei care a venit cu urna mobilă la o locuinţă din Goicea Mica, a aplicat ştampila de vot pe buletin, în locul unei femei de 74 de ani. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, care au constatat că soţul femeii, în vârstă de 75 de ani, ar fi fost cel care ar fi semnat în dreptul femeii, pe listele electorale, iar apoi celălalt bărbat ar fi fost cel care ar fi aplicat ştampila”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru fals material în înscrisuri oficiale şi împiedicarea exercitării drepturilor electorale.

Taguri:
vot,
fraudă,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici