Dosar penal pentru un bărbat din Tulcea după ce a spart geamul maşinii din spate şi a rănit un pasager. Nu avea nici permis

Un bărbat în vârstă de 33 de ani din Tulcea s-a ales cu dosar penal după ce a aruncat cu un baston metalic într-un alt participant la trafic. Şoferul recalcitrant nu avea permis.

741 afișări
Imaginea articolului Dosar penal pentru un bărbat din Tulcea după ce a spart geamul maşinii din spate şi a rănit un pasager. Nu avea nici permis

Bărbatul din Tulcea a fost reţinut de poliţie şi s-a ales cu dosar penal pentru distrugere, lovire şi alte violenţe şi conducerea unui autovehicul fără permis. Şoferul în vârstă de 33 de ani a fost identificat de poliţişti după ce un alt participant la trafic, un tânăr în vârstă de 22 de ani, a reclamat faptul că i-a fost spart geamul portierei, iar un pasager din maşină a fost rănit.

"Din primele cercetări a rezultat că, la data de 3 ianuarie, bărbatul în vârstă de 33 de ani, din comuna Mihai Bravu, judeţul Tulcea, având permisul de conducere reţinut, a condus un autoturism pe DN 22 E 87, în afara localităţii Mihail Kogălniceanu, a oprit autoturismul, s-a dat jos din vehicul, s-a deplasat la autoturismul care circula în spatele său, a aruncat cu un baston metalic către acesta, spărgând geamul portierei, dreapta spate şi rănind pasagerul în vârstă de 29 ani, din Tulcea", au precizat reprezentantii IPJ Tulcea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici