Dosarul Caracal. Gheorghe Dincă şi Ştefan Risipiţeanu rămân în arest. Cei doi vor fi duşi la Penitenciarul Craiova

Magistraţii Tribunalului Olt au decis ca Gheorghe Dincă şi Ştefan Risipiţeanu să rămână în arest. Cei doi vor fi duşi la Penitenciarul Craiova.

1796 afișări
Imaginea articolului Dosarul Caracal. Gheorghe Dincă şi Ştefan Risipiţeanu rămân în arest. Cei doi vor fi duşi la Penitenciarul Craiova

Dosarul Caracal. Gheorghe Dincă vrea arest la domiciliu. Complicele său spune că nu vrea acasă pentru că nu are bani

Camera de consiliu a respins cererea de înlocuire a arestării preventive cu arestul la domiciliu în cazul lui Ştefan Risipiţeanu şi a constatat legalitatea arestării preventive în cazul ambilor inculpaţi.

Astfel, măsura arestării preventive a fost menţinută.

Decizia are drept de contestaţie în 48 de ore de la comunicare.

Cei doi vor fi duşi vineri în Penitenciarul Craiova.

Magistraţii Tribunalului Olt au verificat legalitatea măsurii arestului preventiv pentru Gheorghe Dincă şi Ştefan Risipiţeanu, trimişi în judecată miercuri, pentru trafic de persoane, trafic de minori, omor calificat, viol şi profanare de cadavre.

Dincă a cerut arest la domiciliu. Complicele său nu vrea să meargă acasă pentru că nu are bani

Avocatul lui Gheorghe Dincă a cerut, vineri, la Tribunalul Olt, arest la domiciliu pentru clientul său. În schimb, Ştefan Risipiţeanu, acuzat în acelaşi dosar, le-a spus judecătorilor că nu vrea să meargă acasă pentru că nu are bani.

Potrivit unor surse judiciare, apărătorul din oficiu care l-a reprezentat, vineri, la Tribunalul Olt, pe Gheorghe Dincă, a cerut arest la domiciliu pentru clientul său.

În schimb, potrivit aceloraşi surse, Ştefan Risipiţeanu, acuzat şi el de procurorii DIICOT în acest dosar, le-a spus judecătorilor că el nu vrea să meargă acasă pentru că nu are bani. Asta după ce avocatul său, desemnat de Baroul Olt, solicitase instanţei înlocuirea măsurii arestului preventiv cu cea a controlului judiciar.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici