Dosarul "Cocaină pentru VIP-uri": Trei persoane reţinute, după audierea vedetelor/ Prima reacţie a creatorului de modă Răzvan Ciobanu: Sunt suspect că aş deţine droguri pentru consum propriu

Trei persoane au fost reţinute în urma audierilor care au avut loc la DIICOT Ploieşti şi în care mai multe vedete, între care Răzvan Ciobanu şi Raluca Bădulescu, au fost citate de procurori. Cei trei reţinuţi nu sunt persoane publice, au declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, surse judiciare.

8451 afișări
Imaginea articolului Dosarul "Cocaină pentru VIP-uri": Trei persoane reţinute, după audierea vedetelor/ Prima reacţie a creatorului de modă Răzvan Ciobanu: Sunt suspect că aş deţine droguri pentru consum propriu

Dosarul "Cocaină pentru VIP-uri": Trei persoane reţinute după ce mai multe vedete au fost audiate la DIICOT Ploieşti

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a reacţionat, pe Facebook, referitor la audierea de la DIICOT Ploieşti, că e suspect că ar deţine droguri de risc pentru consum propriu şi precizează că e acuzat că ar fi luat drogurile de la nişte oameni pe care nu i-a văzut niciodată.

"Am sa clarific aici: sunt suspect ca as detine droguri de risc pentru consum propriu, fara drept. Droguri pe care le-as fi procurat de la niste oameni pe care nu i-am intalnit,cu care nu am vorbit si pe care nu i-am cunoscut VREODATA in aceasta viata. Cam atat am de spus,imi voi exercita dreptul de a ma apara. Si sunt genul de om care invata din greselile trecutului", a scris, pe Facebook, Răzvan Ciobanu.

Surse judiciare au declarat, vineri dimineaţa, corespondentului MEDIAFAX, că trei persoane au fost reţinute de procurorii DIICOT Ploieşti, acestea fiind acuzate de trafic de droguri de risc şi de mare risc.

Alte audieri urmează să fie făcute în acest dosar, după ce, joi, au fost audiaţi la sediul DIICOT Ploieşti creatorul de modă Răzvan Ciobanu şi stilista Raluca Bădulescu. Cei doi au refuzat să facă declaraţii la parchet.

Percheziţii în acest dosar au fost făcute, joi, în Ploieşti şi Bucureşti. Surse din anchetă arată că cei trei reţinuţi ar fi comercializat droguri de risc şi de mare risc în zone bune ale Capitalei. Cei trei reţinuţi urmează să fie prezentaţi instanţei, vineri, cu propunere de arestare preventivă.

Surse judiciare au declarat, vineri dimineaţa, corespondentului MEDIAFAX, că trei persoane au fost reţinute de procurorii DIICOT Ploieşti, acestea fiind acuzate de trafic de droguri de risc şi de mare risc.

 

Citește mai departe:

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Citește mai departe:

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici