Dosarul în care Codruţa Kovesi cere daune Antenei 3, aproape de sentinţa finală

Dosarul în care procurorul şef al DNA, Codruţa Kovesi, a cerut daune morale de un milion de lei pentru prejudiciul de imagine pe care i l-ar fi adus postul de televiziune Antena 3 se apropie de sentinţa finală, termenul de judecată la care se vor pune concluziile fiind stabilit pentru 6 aprilie.

517 afișări
Imaginea articolului Dosarul în care Codruţa Kovesi cere daune Antenei 3, aproape de sentinţa finală

Dosarul în care Codruţa Kovesi cere daune Antenei 3, aproape de sentinţa finală (Imagine: Codrin Prisecaru/Mediafax Foto)

Judecătorii de la Curtea de Apel Bucureşti au luat în discuţie, miercuri, primul termen din faza de apel al procesului prin care procurorul şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, a cerut daune morale de un milion de lei pentru prejudiciul de imagine pe care i l-ar fi adus postul de televiziune Antena 3. La şedinţa de judecată de miercuri s-a solicitat administrarea unor probe însă magistraţii au respins cererile, stabilind ca la data de 6 aprilie avocaţii să pună concluziile.

Prima instanţă, Tribunalul Bucureşti, a decis ca Laura Codruţa Kovesi să primească 250.000 de lei daune morale, în dosarul în care a dat în judecată Antena 3, cerând despăgubiri de un milion de lei, pentru acuzaţiile de muşamalizare a anchetei în dosarul lui Mircea Băsescu care i-au fost aduse pe post, instanţa obligând în solidar Antena 3 şi pe Mihai Gâdea, Mugur Ciuvică, Bianca Nae, Radu Tudor şi Răzvan Savaliuc să-i plătească procurorului-şef al DNA 250.000 de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici